Siste nyheter

20. jan, 2019
12. jul, 2018
Jeg holder på å skrive en hel bok (Selvbiografi) om hele livet mitt fra A-Å, barndommen, ungdomstiden og til nå som tobarnsfar.
Jeg har valgt å bruke andre navn for å skåne visse folk, så jeg slipper anmeldelser. Jeg kunne gjerne brukt ekte navn for min egen del, men det blir bare problemer ut av det, så derfor velger jeg å bruke navn som ikke tilhører dem som jeg skriver om. Denne boka holder på og planlegges og jeg vil at den skal bli best mulig sånn at jeg for solgt dem i butikker og nettbutikk. Jeg har alltid hatt en drøm om å skrive ei hel bok om livet mitt, for jeg må ærlig innrømme at dette blir en veldig sterk og spennende bok og mye av dette som kommer til å stå skrevet visste dere ikke om mitt liv.
Men jeg vil ikke bare bruke uekte navn som ikke tilhører den personen, men hvis jeg må det, så må jeg jo det.
Du kan gjerne sende meg en melding og spør om jeg kommer til å skrive om deg. Jeg skal ikke røpe noe om hva som kommer til å stå, men hvis jeg kan bruke ditt ekte navn, uten etternavn, så hadde det vært veldig fint. Tusen takk på forhånd!
12. jul, 2018
Jeg har bestemt meg for å oppnå og realisere en drøm jeg har hatt i lang tid. Jeg har vært i kontakt med et forlag som gjerne vil gi ut boken min når jeg er ferdig med å skrive šŸ“ Jeg har bestemt meg for å skrive en hel bok om livet mitt, fra barndommen, ungdomstiden og til nå. Jeg har bestemt meg for å ta med all dritten som har skjedd og mye mer. Mye som dere ikke vet, utenom min familie og mine nærmeste venner. Jeg har begynt så smått og planlegge om hva jeg skal ha med osv. Jeg kan dessverre ikke si så mye mer om hva boken handler om, men det jeg kan si er at den handler om livet mitt!
Jeg vil at boken skal hjelpe andre som ikke har hatt det lett, eller som sliter med saker og ting nå. Denne boken skal være av full ærlighet og åpenhet med god hjelp av min samboer Karina og mammaen min Ranveig šŸ‘šŸ» Stay tuned!
Den kommer ikke ut i år.. Gled dere! šŸ“šŸ“™ #bokutgivelse #kolofonforlag#kolofon #mittliv #åpenhet #ærlighet #hjelpeandreisammesituasjon