6. mar, 2019

DEL VIDERE.... OBS OBS!!

OBS OBS.. DEL VIDERE!!
Foreldre: Vennligst vær så snill å overvåke hva barna ser på YouTube eller Kids YouTube. Hvis de skal se show, se med dem! Tilsyn er så viktig. Det er noen ting som bare IKKE er for barn, men forkledd som barna viser med barnetegn. Peppa Pig er et barneprogram, men denne kanalen har tatt likhetene med tegnene og vridd dem med skummelt rare temaer som selvmord og drap ... Vær oppmerksom på hva barna ser på. De kommer forbi filtre på grunn av tegnene og de er merket for barn og vil autoplay hvis ingen er oppmerksom. DISSE ER VIDEOER SOM BRUKER BARNSKARAKTER. De vises på både YouTube Kids og vanlige YouTube på grunn av tonthe tegn og innholdet blir overvåket. Vennligst FLAGG DETTE hvis du ser noe lignende. Miniatyrbildene endres ofte, så vær forsiktig, en du tror er greit, vil plutselig ha en fryktelig miniatyrbilde på den.

* Foreldre bør også være oppmerksom på ting som selvmordspill. Apper, viser, osv. Bruker barnetegn for å få barna til å gjøre ekstremt skadelige ting og i verste fall få traumer for livet.

Et eksempel jeg leste nylig, var å bruke tegn fra et TV-program kalt The Winx Club, og det hadde en trinnvis veiledning om hvordan å bli en fyrfe ved å skru på ovnen og slå på komfyren og la magisk gass fylle huset og å sørge for å gjøre det om natten slik at ingen hører deg eller det vil ødelegge magien. Den lille jenta i artikkelen endte sterkt med å brenne over det meste av kroppen hennes etter å ha blåst opp i kjøkkenet.

Vær oppmerksom.

*** oppdatering: miniatyrbildene endres ofte! Jeg lagret noen koblinger og nå er miniatyrbildene alle vanlige, men tingene i episode er fortsatt vridd. Det finnes også andre figurer som Micky Mouse, Spiderman, Elsa, etc. ***

NB: Dattera mi har heldigvis ikke kommet inn på noen av disse jævlige videoene, ettersom vi følger veldig godt med. Dette er ett innlegg som ble delt på engelsk, men jeg har selv sett videoene og må si at det er jævlig at noen lager sånne videoer for å skremme barn. Del videre, vær obs!! 😫