26. mai, 2018

Mitt liv - Min historie (Selvbiografi/Dokumentar) BOK / IKKE UTGITT END

Jeg har valgt å skrive om hele livet mitt, som skal bli til en bok etterhvert. Jeg håper boken kan hjelpe andre som har eller har hatt det jævlig i livet. Boken skal handle om mitt liv, om ting jeg har blitt utsatt for, ting jeg har gjort. Absolutt alt skal ut! Det blir mest fokus på alt det negative. Dette skal være en dyster bok og full ærlighet! Jeg vet ikke når dette blir ferdig. Men dette prosjektet skal realiseres.
Jeg har veldig lyst til at det jeg har opplevd skal være med på og hjelpe andre i lignende situasjoner og som sliter med diverse ting.. Bloggen og boken skal hjelpe andre, det er mitt mål.
Boka er ikke begynt på enda, og den kommer nok ikke ut dette året, en veldig stor jobb!
Jeg har bestemt meg for å oppnå og realisere en drøm jeg har hatt i lang tid. Jeg har vært i kontakt med et forlag som gjerne vil gi ut boken min når jeg er ferdig med å skrive 📝 Jeg har bestemt meg for å skrive en hel bok om livet mitt, fra barndommen, ungdomstiden og til nå. Jeg har bestemt meg for å ta med all dritten som har skjedd og mye mer. Mye som dere ikke vet, utenom min familie og mine nærmeste venner. Jeg har begynt så smått og planlegge om hva jeg skal ha med osv. Jeg kan dessverre ikke si så mye mer om hva boken handler om, men det jeg kan si er at den handler om livet mitt!
Jeg vil at boken skal hjelpe andre som ikke har hatt det lett, eller som sliter med saker og ting nå. Denne boken skal være av full ærlighet og åpenhet med god hjelp av min samboer Karina og mammaen min Ranveig 👍🏻 Stay tuned!

 

Mvh Leonhard Hoff Simonsen