10. okt, 2018

Hvert år snakkes det mer og mer om psykisk helse, men vi gutta er i stor grad fraværende fra den samtalen. Nå er det på tide at noe skjer. 

Den 10. oktober markeres Verdensdagen for psykisk helse. 

Jeg tror at flere samtaler og større oppmerksomhet bidrar til færre dropouts fra videregående, mindre vold og viktigst av alt: færre selvmord.

#startpraten

10. sep, 2018

Vis at du ser. Vis at du lytter. Vis at du bryr deg! Det er mottoet til verdensdagen for selvmordsforebygging som er i morgen! Ta de til deg, gjør noe med det! Si hei, gi folk rundt deg et klapp på skuldra - spør om de egentlig har det bra - vær der! Spesielt for barn/unge - alle har sin historie, alle trenger å bli sett! Som ung mann forsøkte jeg selv å ta livet mitt - heldigvis ble jeg funnet i tide av mamma og politiet, og fikk hjelp av ambulerende kriseteam! Familie og venner kunne fort ha mistet en de er glad i - ikke la det gå så langt for de rundt deg som kanskje sliter! Jeg lærte at det ikke er løsningen på problemene, men av og til blir det helt svart for mange av oss. Det har gått bra for meg, på tross av mange utfordringer og harde nedturer - og bruker lærdommen min fra dette til å være der for andre. Om du er en av de som ikke har det greit - prøv å se opp og frem, snakk med noen - det er mange flere som bryr seg om deg enn du tror! Og prøv å vær sterk, ikke la noen dra deg ned eller tråkke på deg - du er best som deg selv, og er bra nok akkurat som du er! (Y)

#mittlys

13. aug, 2018

Hei alle venner/bekjente/familie. De fleste av dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke har lagt ut så mye om Mathea i det siste. Sannheten er at moren hennes har flyttet med henne til USA imot min vilje. Hun fikk meg til å skrive under på noe ifjor, og det viser seg at det var en flyttemelding. Barnevernet har vært inne i bildet og der lovet hun å bli i Norge. Nå har hun flyttet likevel, og tatt med seg Mathea. Vi har prøvd å kontakte alt som kontaktes kan, men akkurat nå er det sånn at hun har flyttet permanent. Dette er vondt for oss alle, og vi kommer aldri til å godta dette.
Legger dette ut her så dere slipper å tenke dere til hva som har skjedd, og sånn at usannheter ikke blir spredd.
Vi mener det Ikke er til barnets beste å bli tatt vekk fra miljø, familie og venner. Vi vet ikke når vi får sett Mathea igjen, og det er vondt.
Håper dette var oppklarende. Ber om forståelse.

26. mai, 2018
Jeg har valgt å skrive om hele livet mitt, som skal bli til en bok etterhvert. Jeg håper boken kan hjelpe andre som har eller har hatt det jævlig i livet. Boken skal handle om mitt liv, om ting jeg har blitt utsatt for, ting jeg har gjort. Absolutt alt skal ut! Det blir mest fokus på alt det negative. Dette skal være en dyster bok og full ærlighet! Jeg vet ikke når dette blir ferdig. Men dette prosjektet skal realiseres.
Jeg har veldig lyst til at det jeg har opplevd skal være med på og hjelpe andre i lignende situasjoner og som sliter med diverse ting.. Bloggen og boken skal hjelpe andre, det er mitt mål.
Boka er ikke begynt på enda, og den kommer nok ikke ut dette året, en veldig stor jobb!
Jeg har bestemt meg for å oppnå og realisere en drøm jeg har hatt i lang tid. Jeg har vært i kontakt med et forlag som gjerne vil gi ut boken min når jeg er ferdig med å skrive 📝 Jeg har bestemt meg for å skrive en hel bok om livet mitt, fra barndommen, ungdomstiden og til nå. Jeg har bestemt meg for å ta med all dritten som har skjedd og mye mer. Mye som dere ikke vet, utenom min familie og mine nærmeste venner. Jeg har begynt så smått og planlegge om hva jeg skal ha med osv. Jeg kan dessverre ikke si så mye mer om hva boken handler om, men det jeg kan si er at den handler om livet mitt!
Jeg vil at boken skal hjelpe andre som ikke har hatt det lett, eller som sliter med saker og ting nå. Denne boken skal være av full ærlighet og åpenhet med god hjelp av min samboer Karina og mammaen min Ranveig 👍🏻 Stay tuned!

 

Mvh Leonhard Hoff Simonsen

11. nov, 2012

Begynt et nytt og bedre liv og jeg vil bare si tusen takk til dem som aldri lot være å tro på meg.. Jeg vil takke de som var der for meg da jeg trengte dem mest. Det er mye jeg skulle fått sagt, men jeg er bare så evig takknemlig!

 

- Leonhard Hoff Simonsen