10. mar, 2019

Ja, det stemmer. Jeg og min lille familie flytter til Skien i Telemark. Dette er noe vi gleder oss veldig til.

6. mar, 2019

Man er for faen uskyldig til det motsatte er bevist.. Trodde jeg da!! Men neida, mannen er død og kan ikke forsvare seg og komme med tilsvar på anklager og beskyldninger.. 😡 Skjerpings NRK!!!!

6. mar, 2019

OBS OBS.. DEL VIDERE!!
Foreldre: Vennligst vær så snill å overvåke hva barna ser på YouTube eller Kids YouTube. Hvis de skal se show, se med dem! Tilsyn er så viktig. Det er noen ting som bare IKKE er for barn, men forkledd som barna viser med barnetegn. Peppa Pig er et barneprogram, men denne kanalen har tatt likhetene med tegnene og vridd dem med skummelt rare temaer som selvmord og drap ... Vær oppmerksom på hva barna ser på. De kommer forbi filtre på grunn av tegnene og de er merket for barn og vil autoplay hvis ingen er oppmerksom. DISSE ER VIDEOER SOM BRUKER BARNSKARAKTER. De vises på både YouTube Kids og vanlige YouTube på grunn av tonthe tegn og innholdet blir overvåket. Vennligst FLAGG DETTE hvis du ser noe lignende. Miniatyrbildene endres ofte, så vær forsiktig, en du tror er greit, vil plutselig ha en fryktelig miniatyrbilde på den.

* Foreldre bør også være oppmerksom på ting som selvmordspill. Apper, viser, osv. Bruker barnetegn for å få barna til å gjøre ekstremt skadelige ting og i verste fall få traumer for livet.

Et eksempel jeg leste nylig, var å bruke tegn fra et TV-program kalt The Winx Club, og det hadde en trinnvis veiledning om hvordan å bli en fyrfe ved å skru på ovnen og slå på komfyren og la magisk gass fylle huset og å sørge for å gjøre det om natten slik at ingen hører deg eller det vil ødelegge magien. Den lille jenta i artikkelen endte sterkt med å brenne over det meste av kroppen hennes etter å ha blåst opp i kjøkkenet.

Vær oppmerksom.

*** oppdatering: miniatyrbildene endres ofte! Jeg lagret noen koblinger og nå er miniatyrbildene alle vanlige, men tingene i episode er fortsatt vridd. Det finnes også andre figurer som Micky Mouse, Spiderman, Elsa, etc. ***

NB: Dattera mi har heldigvis ikke kommet inn på noen av disse jævlige videoene, ettersom vi følger veldig godt med. Dette er ett innlegg som ble delt på engelsk, men jeg har selv sett videoene og må si at det er jævlig at noen lager sånne videoer for å skremme barn. Del videre, vær obs!! 😫

10. okt, 2018

Hvert år snakkes det mer og mer om psykisk helse, men vi gutta er i stor grad fraværende fra den samtalen. Nå er det på tide at noe skjer. 

Den 10. oktober markeres Verdensdagen for psykisk helse. 

Jeg tror at flere samtaler og større oppmerksomhet bidrar til færre dropouts fra videregående, mindre vold og viktigst av alt: færre selvmord.

#startpraten

10. sep, 2018

Vis at du ser. Vis at du lytter. Vis at du bryr deg! Det er mottoet til verdensdagen for selvmordsforebygging som er i morgen! Ta de til deg, gjør noe med det! Si hei, gi folk rundt deg et klapp på skuldra - spør om de egentlig har det bra - vær der! Spesielt for barn/unge - alle har sin historie, alle trenger å bli sett! Som ung mann forsøkte jeg selv å ta livet mitt - heldigvis ble jeg funnet i tide av mamma og politiet, og fikk hjelp av ambulerende kriseteam! Familie og venner kunne fort ha mistet en de er glad i - ikke la det gå så langt for de rundt deg som kanskje sliter! Jeg lærte at det ikke er løsningen på problemene, men av og til blir det helt svart for mange av oss. Det har gått bra for meg, på tross av mange utfordringer og harde nedturer - og bruker lærdommen min fra dette til å være der for andre. Om du er en av de som ikke har det greit - prøv å se opp og frem, snakk med noen - det er mange flere som bryr seg om deg enn du tror! Og prøv å vær sterk, ikke la noen dra deg ned eller tråkke på deg - du er best som deg selv, og er bra nok akkurat som du er! (Y)

#mittlys