ADVARSEL: VELDIG PERSONLIG!!

27. nov, 2018

Jeg har en ting jeg vil si og det er at jeg kommer til å blokke deg/dere som går bak ryggen min og sender meldinger og oppretter kontakt med moren til min andre datter Mathea. Dette er en klar beskjed. Hvis du eller dere sender så mye som ett bilde av min familie, eller noe slikt. Så vil jeg ikke ha en dritt med dere å gjøre, jeg har måttet blokke ei venninne for hun hadde visstnok god kontakt, sånn som det ser ut. Hun har ingenting med hverken meg, min familie eller vårt liv å gjøre. Respekter dette.. Takk!! ðŸ¤”

 

- Leonhard Hoff Simonsen

16. nov, 2018

 

Barnevernet var inne i bildet hos barnemor etter flere bekymringsmeldinger om omsorgssvikt hos mor, bekymringsmelingene ble sendt av barnehagen. Jeg anmeldte også barnemor til politiet for grove falske anklager og beskyldninger, dette ble henlagt av politiet pga for dårlig kapasitet. Jeg hadde alle bevis, men anmeldelsen ble likevel henlagt. 

Jeg advarte barnevernet med at barnemor kom til å flytte/rømme, hvis bekymringsmeldingene ble henlagt. Noe jeg hadde rett i - bekymringsmeldingene fra barnevernet ble henlagt, men hun fikk en advarsel fra BV om at hun skulle lage ett stabilt hjem for barnet og bosette seg i Stavanger, noe barnemor lovet BV og hun sa også at hun hadde fått barnehageplass til barnet i Stavanger - alt var løgn fra hennes side.

Rett etter bekymringsmeldingene ble henlagt, så flyttet barnemor (eksen) med vårt felles barn til USA i strid mot barnevernet og meg som far.

Jeg fikk ikke engang vite at dem hadde bosatt seg i utlandet, det fikk jeg lest via Helsenorge.no. 

Barnemor har blokket og slettet meg og min familie på alle sosiale medier, byttet telefonnummer. 

Får man virkelig lov og skal det være så lett og leve på flukt uten og bli tatt. Ei lita jente på 4 år, min førstefødte datter bli tatt vekk fra faren sin, sin lillesøster, og resten av familien sin her i Norge.

Moren hennes har flyttet med henne til USA imot min vilje. Hun fikk meg til å skrive under på noe ifjor 2017, og det viser seg at det var en flyttemelding. Barnevernet har vært inne i bildet og der lovet hun å bli i Norge. Nå har hun flyttet likevel, og tatt med seg M. Vi har prøvd å kontakte alt som kontaktes kan, men akkurat nå er det sånn at hun har flyttet permanent. Dette er vondt for oss alle, og vi kommer aldri til å godta dette. 

Jeg mener at ingenting av dette er lov.. Jeg har vært i kontakt med barnevernet, politi, ambassaden, aviser og diverse. Men ingen vil hjelpe - ingen vil hjelpe en bekymret far som har kjempet hele veien for sin datter på 4 år. Ingen av oss har truffet barnet på 6-7 måneder.

Dette må gjøres noe med!

Skriv under om du er enig i at systemet i Norge har sviktet, 
jeg mener det ikke er til barnets beste å bli tatt vekk fra miljø, familie og venner. Vi vet ikke når vi får sett Mathea igjen, og det er vondt.
46458028_314538932472769_2261691849217409024_n1.jpg

----> UNDERSKRIFTSKAMPANJEN - OPPROP! <----

 

 

Med vennlig hilsen en bekymret og hjelpeløs pappa

9. nov, 2018

Rettssak! âœ”️👨🏻‍⚖️👩🏻‍⚖️ #rettssal10 #kristiansand #tingrett

8. nov, 2018

Klar til imorgen!! ðŸ’¯ ðŸ’ªðŸ» #vitne #rettssak #tingrett #kristiansand #følersegklar ðŸ‘¨ðŸ»‍⚖️👩🏻‍⚖️

3. jun, 2018

08.04.18:

Helt uvirkelig at du nå er borte kjære Linn!  Forferdelig beskjed å få. Tårene kommer hele tiden. Dette var den verste beskjeden jeg kunne fått. Jeg snakket med deg igår for 13 timer siden og det er jeg veldig glad for. Vi har opplevd veldig mye sammen, men di siste årene har vi ikke snakket så mye som vi egentlig burde ha gjort og det er jeg veldig lei meg for. Du var alltid blid, og jeg elsket smilet ditt, jeg glemmer heller aldri den festen vi var på, på Hamresanden. Kunne skrevet så mye mere, men det er altfor tungt! Jeg prøvde å finne flere bilder av oss, men di ligger ikke her inne. Jeg kommer alltid til å savne deg!  Hvil i fred, kjære Linn (Linni)! Minnene og hele deg blir aldri glemt. Tusen takk for alt! Himmelen har fått en fantastisk engel, VI SES IGJEN!