28. sep, 2016

På vei hjem fra barnehagen med datteren min.... Advarer mot sterke bilder!

Leonhard Hoff Simonsen ble mildt sagt forbannet da han forrige fredag ble vitne til at en bil tilsynelatende kjørte på en kattunge med vilje. Hendelsen fant sted på Kjelsberg Ring. Nå har har Leonhard skrevet et innlegg på Facebook, hvor han forteller hva som skjedde. Vi advarer mot sterke bilder i saken. 

Til deg din jæ*** med en grå stasjonsvogn med merket BMW Håper du ser dette, fordi jeg vet at du bor på Sola. Jæ*** idiot som kjørte rett på en katt, som bare skulle over veien når det ikke kom bil. Men det så ut som du din jæ*** prøvde å treffe denne stakkaren med vilje.

Foto: FacebookFoto: Facebook

Du gasset på og kjørte ihvertfall over 70 km/t i en fartsgrense på 40 km/t. Rett ved en barnehage der det går mange barn. Jeg og datteren min Mathea hadde vært på barnehagen (Dravhaug barnehage) for å leke. Å når vi gikk nedoverfra  barnehagen så vi at du kjørte på denne stakkaren og det smalt godt.

Foto: FacebookFoto: Facebook

Du er vel ikke så dum at du ikke hørte det jæ**** smellet? Katten hoppet rundt og levde, men hodet klarte den ikke løfte og blodet fløt?

Foto: FacebookFoto: Facebook

Jeg var rask med å snu vogna så ikke hun skulle få sett dette, men hun fikk se det meste. Å hun så helt sjokkert ut. Nå er jeg så j**** lei av sånne drittsekker som deg som ikke følger verken regler eller vikeplikten i trafikken. Jeg ropte etter deg flere ganger. Vi var de eneste som så det, men så kom det biler rett etter som ba meg ta katten i halen og hive den inni veikanten/fortauet og det gjorde jeg.. Dette er ikke bare en katt, det er et kjæledyr som noen er glad i.

Håper noen vet hvem den er sin – politiet skulle hente den!

DEL VIDERE – så vi får tak i eieren!

Dersom du har opplysninger i saken, eller vet hvem som står bak denne handlingen kan du ta kontakt med Sola lensmannskontor på 51 71 58 10.

 

 

KILDE: www.sosialnytt.com